logo-pa-sucat

Companyia d’Espectacles Pa Sucat

La Companyia d’Espectacles Pa Sucat neix l’any 1986 a Valls. Actualment, i després d’una llarga trajectòria de treball dins el camp artístic, existeix sota el format d’una cooperativa on els socis desenvolupen les tasques professionals de creació, producció, construcció i posada en escena d’espectacles per a tots públics i per a públic adult. La companyia produeix en l’actualitat, espectacles d’animació, teatre de titelles, teatre de carrer i cabaret; a més de muntatges a mida.

La Companyia Pa Sucat és soci fundacional de la Associació Professional de Teatre per a Tots Públics, (TTP), de l’Associació de Músics i Animadors Professionals d’Espectacles Infantils (AMAPEI) i de la Unió Internacional de Marionetistes (UNIMA).

http://www.pasucat.cat

logo-art-move-studio

Art Move Studio

Art Move Studio és un centre impulsat a Vila-seca per l’acròbata canadenca Salima Peippo. S’ofereixen, classes, cursos i tallers d’acrobàcia, acrobàcia aèria o equilibri, entre altres modalitats, tant per a grans com per a petits.

http://www.artmovestudio.es

logo-circdelesmusaranyes

Circ de les Mussaranyes

Companyia professional de circ constituïda el gener de 2000 a Reus. Sempre s’ha caracteritzat per la seva empenta a l’hora de presentar projectes i idees novedoses dins el món del circ. A banda dels espectacles de producció pròpia, l’any 2012 van posar en marxa l’escola 360 Circ que imparteix cursos a la carpa de circ que la mateixa companyia té instal·lada al terme de Riudoms.

En aquest espai es realitzen tallers de circ amb diferents tècniques: malabars, acrobàcies, aeris, equilibris i màgia; així com tallers de teatre, mímica, teatre gestual, expressió, màscares, improvització i posada en escena.

http://www.circdelesmusaranyes.com/

logo-passabarret

Cia. Passabarret

Cia. Passabarret es funda el maig de 1995 a Valls, amb joves artistes de carrer que decideixen ordenar i posar en escena alguns dels seus números més elaborats. Des de 2011, la Cia. Passabarret també ofereix cursos de formació adreçats a joves i adults, tant al Teatre El Magatzem de la Cooperativa Obrera Tarraconense (Tarragona), com a les instal·lacions de la companyia. Imparteixen cursos genèrics o específics i varien en funció de les especialitzacions i els grups de treball. Les disciplines que ofereixen són acrobàcia i equilibris acrobàtics (des de nivell bàsic fins a perfeccionament per professionals) i Trapezi (nivell bàsic). Els professors són Sergyi Sylko, Oriol Llop i Jordi Gómez.

http://www.passabarret.com

logo-escolacircrogeliorivel

Escola de Circ Rogelio Rivel

L’Escola de Circ Rogelio Rivel neix amb un curs pilot l’any 1999 i ja l’any 2000 s’instal·la a la primera vela – escola, en uns terrenys cedits pel districte de Nou Barris a l’Associació de Circ Rogelio Rivel. D’aquesta manera, s’engega un programa de 2 cursos per a la formació preparatòria en arts del circ per a alumnes entre 16 i 25 anys. Amb aquesta vela es crea un espai històric a Barcelona, dedicat especialment al circ i principalment a la formació, un espai que és un lloc de trobada, d’entrenament i d’intercanvi.

Nascuda i desenvolupada en base a l’esforç i voluntarisme d’un equip de professors i gestors, l’escola és, actualment, un projecte consolidat i reconegut a nivell europeu com a membre de la FEDEC (Federació Europea d’Escoles de Circ) com a escola preparatòria i professional de formació en les Arts del Circ. Els primers professors de l’Escola van rebre classes directament de Rogelio Rivel, artista d’una llarga nissaga de circ català; el nom de l’escola li ret homenatge per haver-nos sabut transmetre el seu profund amor per aquest ofici.

http://www.escolacircrr.com/