El nostre equip de professors

Salima Peippo

Nascuda al Canadà l’any 1982 tot i que als pocs mesos va anar a viure a Finlàndia. Des de petita s’ha dedicat a la dansa i al teatre. És la fundadora d’ArtMove Studio i professora de classes específiques de circ. Peippo ha treballat com a presentadora d’espectacles, ballarina, actriu i model, i fins i tot va representar Finlàndia al certamen de Miss Món. L’artista va obtenir el diploma a l’escola Turku Plythechnics Arts Academy que l’acreditava com a professora de circ i, posteriorment, va entrar a l’State Circus School de Moscou. Des del 2005 es dedica professionalment al món del circ viatjant per tot el món i des de fa uns anys viu a Vila-seca.

Lluís Graells

Professor i Director del Departament de Tècniques d’Interpretació de l’Institut del Teatre de Barcelona. Des del 1998 porta la direcció artística del COS, el Festival Internacional de Moviment i Teatre Gestual de Reus. A més ha fet d’actor i director en companyies de titelles, teatre de carrer o clown com Grappa teatre, Companyia El Sidral, Companyia Pa Sucat, Companyia La Trepa i en diverses activitats teatrals celebrades a Ulldecona.

Sergyi Silko

Sergyi Silko té una àmplia trajectòria professional en la formació acrobàtica. Ha guanyat diferents campionats nacionals a Ucraïna i l’antiga URSS. Llicenciat en Educació Física i titulat com a entrenador, ha treballat per tot el món amb circs com el Circo Nacional de Moscú, Brazil Jack, Krone, Benneweis, El Circo del Arte o el Circ Raluy, amb tècniques d’acrobàcia, corda russa, escala còmica, bàscula rissa, volteig, minitramp… Ha sigut professor a INEFC Barcelona, el CAR de Barcelona, la Escola de Salts de Trampolí de la Federació Catalana de Natació (FCN) i també amb companyies de circ professionals com Los 2 Play, Circo Circacho o Deados, entre d’altres.

Carles Bigorra

Nascut a Reus l’any 1973. Llicenciat en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de Terrassa. Ha rebut formació actoral de Clown amb Martí Atanasiu, de Pantomima amb Andrej Leparski, d’Esgrima, espasa, daga i coreografia d’esgrima amb Ricard Pous i d’Interpretació amb Marissa Josa, Ramon Vila i Joan Anguera. També s’ha format al Col·legi del Teatre, en l’especialització de Teatre de text amb Jordi Mesalles. Ha realitzat diferents cursos de Commedia dell’Arte, Màscara neutra i Dramatúrgia entre d’altres amb Lluís Graells, Jordi Vila, Berty Tobias i Enric Nolla.

Roser Ferrando

Nascuda a Reus l’any 1978. Llicenciada en Art Dramàtic, en l’especialitat d’Interpretació, per l’Institut del Teatre de Barcelona. Especialista en formació corporal després d’estudiar a l’Institut Gestalt de Barcelona. També s’ha format amb diferents cursos de teatre, dramatúrgia, direcció, dansa i expressió corporal. Des de 2003 ha impartit tallers i cursos d’interpretació al CCPati Llimona de Barcelona, a l’EspaiCaixa Palau Macaya de Barcelona, al Teatre Bravium de Reus, a l’escola oficial de Teatre de Belgrad i en diferents centres educatius. Ha participat com actriu en diferents muntatges per les companyies Alles i Flocks & Shoals de Berlin, i per Companyia O&R, Companyia Teatro de los Sentidos, Companyia Volants Companyia Nous Temps, Companyia La Família i Companyia del Centre de Lectura de Reus.

Eudald Ferré

Titellaire, actor i constructor. Llicenciat en art dramàtic, en l’especialitat de Titelles i Objectes, per l’Institut del Teatre de Barcelona sota la direcció de Josep M. Carbonell, Alfred Casas i Joan Baixas. És membre i fundador de la Companyia d’Espectacles Pa Sucat des de 1986, i director artístic de GUANT, el Festival Internacional de Teatre de Titelles de l’Alt Camp. Entre altres companyies, ha treballat i ha col·laborat com a titellaire o constructor amb Zambhú Teatro de Navarra, La Trepa Companyia del Teatre Regina de Barcelona, La Cònica-Lacònica de Barcelona, Cia. El Magatzem- Ramon Simó de Tarragona, Struc de l’Aleixar , Cia. Xoi Mangoi de Valls, Clownx Teatre de Barcelona, Cia. La Bagatella-Luca Ronga d’ Itàlia, Cia Traüt de Cambrils Cia. Iban Beltran-La Seca Espai Brossa de Barcelona, Cia. Mov-i-Ment de Mallorca.

Toni Guillemat

Cursa tres anys de formació teatral al Col·legi de Teatre de Barcelona amb professors com Montse Bonet i Oriol Broggi. Format en cursos de clown, arts marcials, cant i swing. Actualment cursa el quart any d’Art Dramàtic a l’Institut del Teatre de Barcelona on es forma amb professors com Ramon Vila, Munsta Alcañiz o Gemma Beltran.Va començar la seva formació en Commedia dell’Arte a l’Institut del Teatre. Creador de la Companyia Adàlids i actor de les companyies La Palpebra, Clown Nyip i Nyap i El Teatre Blanc.

Jordi Jubany

Jordi Jubany va ser membre fundador i component de la companyia Pa Sucat de Valls, des de l’any 1986 al 2012. Va entrar a formar part de la companyia a causa, principalment, de la seva vessant musical, i per això es va fer càrrec de la direcció musical dels espectacles i de les bandes sonores. En abandonar Pa Sucat, va iniciar una nova etapa en solitari i de moment ha creat tres espectacles amb la col·laboració de diferents educadors i i docents de les llars d’infants Els Tabalets, pensats i dirigits expressament als més petits.

Aleix Vallverdú

Actor i titellaire. Llicenciat en Art Dramàtic, en l’especialitat de Gest, a l’Institut del Teatre i diplomat en Magisteri, en l’especialitat d’Educació Musical, per la Universitat Rovira i Virgili. Gerent de la Cia. Xoi Mangoi dedicada als espectacles de titelles, però oberta a altres tipus de treballs relacionats amb el món de l’espectacle (producció, direcció, tècnica de l’espectacle, classes de teatre, etc.). També ha fet de director artístic de La Passió d’Ulldecona (2009-2012) i de la companyia Quo Vadis Teatre de Valls (des de 2007), de director d’escena a La Cava de Sons i d’actor amb Festuc Teatre.

Marc Micheo

Nascut a Reus l’any 1979. Artista de circ, formador i fundador de la Companyia Circ de les Mussaranyes. A banda dels espectacles de producció pròpia, aquesta companyia va instal·lar el 2012 una carpa de circ a Riudoms on Miceho s’encarrega de fer classes d’iniciació al circ

Jordi Gómez

Cap tècnic i membre de l’equip docent de la Cia. Passabarret. Acròbata, malabarista, músic i clown.

Dani Patillas

Nascut a Salou l’any 1970. Artista de circ que ha format part de diverses companyies principalment dedicades als espectacles de carrer com Malabar-los, Diamantes i Los Galindos, amb les quals ha estat fent gires a nivell internacional.