INICIACIÓ AL TEATRE CÒMIC GESTUAL
Del 30 d’abril al 28 de maig
Dijous de 19:00 a 22:00 h
A càrrec d’integrants de la companyia Clownic del Tricicle
80 euros

En aquest curs ens introduirem en el món del teatre de gest en el seu vessant còmic. Es treballaran matèries com el mim i la pantomima, la creació de personatges, teoria i pràctica del gag, improvisació i creació d’escenes. El curs es basarà en la metodologia de treball de Clownic de Tricicle i serà impartit per dos dels seus components.

 

AXIS SYLLABUS. INTENSIU D’ANÀLISI DEL MOVIMENT
23 i 24 de maig
Dissabte i diumenge de 10:00 a 14:00 h
A càrrec de Maria Mora
45 euros

El curs d’Axis Syllabus es basa en una disciplina que busca crear connexions entre ciència, biomecànica, medicina, física, dades empíriques, psicologia i ètica, compilant informació de diferents disciplines i sectors, per tal d’entendre el funcionament de la locomoció humana. L’objectiu és facilitar eines per a l’anàlisi i l’entrenament del cos en termes de salut i eficiència i així potenciar la reducció de l’esforç muscular durant el moviment i el risc de lesions.