Oferta formativa del Giny primer trimestre 2015

Per a nens i joves:

Circ Nens / Joves 
Dimarts de 18:00 a 19:30 h. Del 13 de gener al 24 de març Marc Micheo. 71 euros.

Teatre Nens / Joves
Dimecres de 18:00 a 19:30 h. Del 14 de gener al 25 de març. Toni Guillemat. 71 euros.

Teatre-Circ Nens /Joves
Dimarts i dimecres de 18:00 a 19:30 h. Del 13 de gener al 25 de març. Marc Micheo i Toni Guillemat. 120,5 euros.

Per a adults:

Màscara
Dijous de 20:00 a 22:00 h. Del 8 de gener al 26 de març. Lluís Graells. 125 euros.

Malabars
Divendres de 19:30 a 21:00 h. Del 9 de gener al 27 de març. Dani Cercós. 68 euros.

Commedia dellArte
Dissabtes de 10:00 a 13:00 h. Del 10 de gener al 28 de març. Carles Bigorra. 185 euros.

Gest-Paraula
Dilluns de 20:00 a 22:00 h. Del 12 de gener al 23 de març. Carles Bigorra. 115 euros.

Trapezi i Teles
Dilluns i dimecres de 19:30 a 21:30 h. Del 12 de gener al 25 de març. Salima Peippo. 225 euros.

Acrobàcia
Dimarts de 20:00 a 22:00 h. Del 13 de gener al 24 de març. Oriol Llop. 115 euros.

Imatge en moviment en l’espai
De dilluns a dissabte de 10:00 a 13:00 h i de 15:00 a 18:00h. Del 2 al 7 de febrer. Kalle Nio. 180 euros.

Màscara Intensiu
De dilluns a divendres de 09:00 a 13:00 h. Del 9 al 27 de febrer. Lluís Graells. 215 euros.

 

Setmana Santa 2015

Dansa & Percussió: Perkimba. De dilluns a dijous de 10:00 a 14:00 h. Del 30 de març al 2 d’abril. 61 euros.

Taller de Clown. De dilluns a dijous de 18:00 a 22:00 h. Del 30 de març al 2 d’abril. Christian Atanasiu. 85 euros.

 

>> Inscriu-te ja clicant aquí. 

 

 

El Centre de les Arts Gestuals i del Circ de Reus, el Giny, ha programat un total de tretze cursos de diferents disciplines de teatre i circ pel primer trimestre de 2015, tres per a nens i joves i deu destinats al públic adult. Una oferta formativa que inclou la presència, com a professors convidats, de Kalle Nio, un artista visual i mag finès que impartirà un innovador taller sobre la integració del vídeo en les actuacions en directe; i de Christian Atanasiu que dirigirà un curs intensiu de ‘Clown’ per Setmana Santa.

Per a petits i joves, el dimarts 13 de gener començarà el curs de ‘Circ’, que realitzarà Marc Micheo, i el dimecres 14 ho farà el de ‘Teatre’, que anirà a càrrec de Toni Guillemat. En els dos casos, l’objectiu és que durant els tres mesos que dura l’activitat els alumnes coneguin i comencin a practicar diferents tècniques i disciplines de cadascun dels dos camps, encara que també es dóna l’opció de seguir els dos cursos a la vegada amb una rebaixa en el preu final.

L’oferta per a adults, que començarà progressivament entre el 8 i el 13 de gener, inclou set cursos de diferents disciplines conduïts pel professorat del Giny. Pel que fa a teatre, l’actor i director reusenc Carles Bigorra impartirà un curs de ‘Commedia dellArte’ i un altre de ‘Gest i Paraula’, mentre que Lluís Graells dirigirà dos cursos de ‘Màscara’, un que s’allargarà durant tot el trimestre i un d’intensiu que tindrà lloc el mes de febrer. De circ s’ha programat un curs de ‘Malabars’ que anirà a càrrec de Dani Cercós, un de ‘Trapezi i Teles’ amb Salima Peippo i un d’‘Acrobàcia’ amb Oriol Llop.

Taller sobre la integració del vídeo en espectacles a càrrec de Kalle Nio
L’artista visual i mag finès Kalle Nio visitarà el Giny, del 2 al 7 de febrer, per impartir el curs ‘Imatge en moviment en l’espai’, una activitat adreçada a videoartistes i a intèrprets i directors interessats en l’ús de projeccions de vídeo en el seu treball. L’objectiu és mostrar les diferents possibilitats que les projeccions i les imatges en moviment tenen en una actuació en directe i donar els coneixements bàsics sobre les eines digitals de projecció de vídeo.

Kalle Nio, juntament amb el seu grup WHS, ha presentat la seva obra en festivals, circs, museus d’art o teatres de més de 30 països. En el seu treball, analitza els diferents tipus de possibilitats d’expressió proporcionats per la imatge de vídeo i les seves capacitats relacionades amb el temps i l’espai.

Cursos especialitzats en ‘Perkimba’ i ‘Clown’ per Setmana Santa
Per Setmana Santa, del 30 de març al 2 d’abril, el Giny ofereix dos cursos intensius. Als matins es portarà a terme un taller de ‘Perkimba’, una modalitat artística que barreja la dansa, la improvisació i la percussió que s’adreça a actors, a ballarins i a músics. Durant la tarda i el vespre es desenvoluparà un curs de ‘Clown’ que anirà a càrrec de Christian Atanasiu, un actor alemany resident a Barcelona que l’any 1990 va fundar la Companyia Martí Atanasiu, amb la qual ha passejat els seus espectacles de teatre d’humor gestual per escenaris d’arreu d’Europa.

Preu i inscripcions
El preu dels cursos varia segons cada cas i oscil·la entre els 3,50 i els 5 euros l’hora. Les inscripcions tant per als cursos d’adults com pels que s’adrecen a joves i nens poden fer-se a la web www.ginyreus.cat; al mateix centre Giny, que es troba al carrer de Pere Cavallé Llagostera cantonada amb carrer d’Astorga (al costat de l’Institut Josep Tapiró); per correu electrònic a reuscultura@reus.cat, o per telèfon al 977 010 284.